Wilt u goed rundergehakt eten?

Natuurvlees, ik vind het heel belangrijk, rundvlees bijvoorbeeld van koeien die vrij rond hebben kunnen lopen in natuurgebieden. Ik wilde verder kijken dan mijn neus lang is wat dit betreft en ging eens rondneuzen op google. Zo kwam ik op de site zorgnatuur.nl terecht. Hier vindt u een mooie combinatie van zorg en natuur. Het is een online slager en zorgboerderij, wat een geweldige combinatie. Ze hebben ruim 200 biologische en natuurvlees producten in huis, leveren alles vanuit voorraad en u kunt het pakket zelf samenstellen of gaan voor pakketkorting. Zelf was ik op zoek naar het beste rundergehakt. Het rundergehakt dat zo mooi van kleur is dat u het gewoon niet kan weerstaan. Toen ik op zoek ging naar rundergehakt op de site werd ik aangenaam verrast; rundergehakt van grasgevoerd natuurvlees, wild gehakt van Veluws hert, smeuïg lamsgehakt, rundergehakt van natuurrund, varkensgehakt en Exmoor gehakt. Dit rundergehakt is iets zoeter dan rund en zit vol ijzer, perfect om aan te sterken of bij ijzertekort. Het bevat minder vet dan regulier rundergehakt en is donkerder van kleur. De pony’s waar dit gehakt vandaan komt grazen het hele jaar tussen de runderen in Friesland. De vleespakketten worden bezorgd door de speciale foodservice van Post NL, het diepgevroren vlees wordt in speciale TNO ontwikkelde koelboxen met vrieselementen. Zo blijft het vlees op de juiste temperatuur en kan het niet bederven. Het rundergehakt ziet er geweldig uit op de website en ook in het echt kan ik u vertellen. Ze geven tips voor het ontdooien van het vlees, op de traditionele methode, de snelle en de snelste methode, die laatste wordt zeker niet aangeraden door het bedrijf. Ze bieden ook regelmatig nieuwe producten en leuke aanbiedingen voor hun klanten en seizoensacties zowel als promoties. En er zijn leuke activiteiten op de zorgboerderij. Het gehakt werd netjes bij ons geleverd en we zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt. Het is goed om voor dit vlees te eten vinden wij maar dat is onze mening natuurlijk.

Het beste rundergehakt koopt u via deze site

Echt een verschil tussen dit gehakt en het gehakt wat u bij de supermarkt koopt. Een echte aanrader wat dit betreft, en er zijn zoveel andere soorten vlees dat zij aanbieden. Ook voor de barbecue en voor de soep. Wat fijn dat ik eindelijk gehakt kan eten wat ik écht lekker vind en waarbij ik me niet schuldig hoef te voelen.

Ook benieuwd naar wat natuurvlees voor u kan doen?

Wilt u ook graag goed natuurvlees kopen? Ga dan eens een kijkje nemen op deze website, omdat:

  • Ze goed natuurvlees aanbieden van de beste kwaliteit
  • Ze ook nog eens een zorgboerderij hebben
  • Ze vanaf 50 euro gratis bezorgen

Misschien dat u net zo sceptisch was als ik maar dat gevoel verandert heel snel wanneer u op de site komt. U kunt pegels sparen als u een account aanmaakt en in uw winkelwagen kunt u de pegels inwisselen voor een leuke korting. Heerlijk vlees voor mooie prijzen en nog heerlijk ook, een echte aanbeveling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *