Mens en gezondheid

Waarom een aed bestellen?

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor een aed bestellen. Dat is niet zo vreemd, dit apparaat kan immers levens redden! Doordat het eenvoudig te bedienen is, kan eigenlijk iedereen hier mee uit de voeten, hoewel het natuurlijk geen kwaad kan om een cursus te volgen over hoe je het moet gebruiken. Voor wie is een aed bestellen nu een goed idee? Het heeft eigenlijk weinig zin om deze in ieder huis te hebben, maar bij bedrijven, winkels, verenigingsgebouwen en dergelijke komt het zeker goed van pas! Met een beetje geluk hoef je hem nooit te gebruiken, maar het is altijd prettig om hem achter de hand te hebben.

Een aed bestellen

Op het moment dat iemand een hartstilstand krijgt, is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Iedere seconde telt op zo’n moment en daarom is een aed bestellen zo van belang. Heb je geen automatische externe defibrillator, dan is het lastig om iemand met een hartstilstand te helpen. Heb je echter een dergelijk apparaat bij de hand, dan kun je een poging doen om het hart weer op gang te brengen. Natuurlijk bel je ook meteen een ambulance, maar het duurt altijd een tijdje voordat deze op de plek aanwezig kan zijn. Omdat snel handelen zo van belang is, zijn er steeds meer organisaties die kiezen voor een aed bestellen. Je hebt dan zelf een defibrillator bij de hand en hoeft niet meer lijdzaam toe te kijken tot de hulpdiensten eindelijk gearriveerd zijn. Nu gebeurt het natuurlijk niet zo heel erg vaak dat iemand een hartstilstand krijgt, dus het is niet nodig dat er in ieder huis een dergelijk apparaat aanwezig is. Maar op plekken waar veel mensen samenkomen, zoals een winkelcentrum of een groot kantoorgebouw, kan het zeker een keer van pas komen! Een aed bestellen kan ook in andere situaties, je ziet ze bijvoorbeeld ook steeds vaker op een centraal punt in een dorp hangen. Een punt dat snel bereikt kan worden door alle dorpsbewoners.

Alles wat je nodig hebt

Nu heb je besloten dat je een aed bestellen wilt, maar waar kun je dit dan doen? Er zijn verschillende zaken waar je hiervoor terecht kunt. Een uitstekende keus is AED Webshop een uitstekende keus. Zij verkopen namelijk alleen maar de beste merken defibrillators, zodat je er zeker van kunt zijn dat je bij hen een goede koop doet. Dat mag ook wel, het zijn immers niet de goedkoopste apparaten om te kopen! Je kunt bovendien niet alleen een aed bestellen bij deze webshop, maar je kunt hier ook terecht voor:

  • bijbehorende accessoires
  • wandkasten om het apparaat in op te hangen
  • cursussen om te leren werken met het apparaat

Bel jij 112 en vermeld je dat je een defibrillator bij de hand hebt om te gebruiken, dan kunnen ze jou altijd instructies geven over hoe je het precies moet gebruiken. Ook op het apparaat staat een handleiding over hoe je te werk moet gaan. Maar het is natuurlijk nooit verkeerd om de nodige kennis al in je hoofd te hebben zitten. Daarom krijg je bij AED Webshop korting op cursussen als je bij hen een aed bestellen gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *