Geen categorie

Hoe kies je de juiste zorgverzekering?

Ieder jaar opnieuw breekt de tijd aan dat we veel reclamespotjes op tv zien over overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Met mooie leuzen vertellen ze je waarom zij niet alleen goedkoper zijn, maar ook nog eens beter dan de rest. Het is best wel lastig om uit die al die verschillende maatschappijen en keuze te maken: blijf ik bij mijn huidige zorgverzekeraar, of stap ik over? Zorgkiezer helpt je daarbij en biedt de consument, en jou dus ook, veel voordelen.

Vergelijken

Het is belangrijk om te vergelijken: bij welke zorgverzekeraar krijg ik meer voor hetzelfde of juist minder geld of welke polisvoorwaarden zijn gunstiger? Het ligt dus allemaal aan jouw persoonlijke situatie. Het is dus handig om alles goed op te schrijven en na te gaan wat je echt nodig hebt en waarop je juist weer kunt besparen. 

Op tijd beginnen

Je moet overgestapt zijn voor 31 december van dit jaar. Je hebt dan nu nog ongeveer twee maanden om de juiste verzekeraar te vinden: je kunt echter niet vroeg genoeg beginnen met zoeken. Er gaat ongemerkt veel tijd in zitten aangezien er tal van aanbieders zijn, allemaal met andere vergoedingen en voorwaarden, en die moeten allemaal goed vergeleken worden. Handig dus dat bij Zorgkiezer alles overzichtelijk te vinden is op een pagina!

Het is dus belangrijk om goed en tijdig na te gaan denken over jouw zorgverzekering voor 2021. Wil je iets veranderen of laat je het zo? Wat je ook doet, het kan niks kwaad om even goed te vergelijken!