De rimpels op je voorhoofd

facelift

Niet iedereen vind het leuk als het zichtbaar is dat je ouder wordt, helaas is het bij de een meer zichtbaar als bij de ander. Waar de ene persoon minimale rimpels heeft, heeft de ander er echt heel erg veel last van. Nadat je een facelift hebt laten doen, is je gezicht en de hals weer mooi strak en rimpelvrij. Toch zijn er nog plaatsen zoals het voorhoofd waar de rimpels dan nog zichtbaar zijn, hiervoor zijn aparte behandelingen mogelijk om ook deze rimpels te verwijderen.

facelift

Vermoeid uiterlijk

Een facelift kan ook erg goed helpen wanneer je een vermoeid uiterlijk hebt, mensen zeggen dan dat je er altijd moe uitziet terwijl je dat niet bent. In de meeste gevallen komt dit door hangende wenkbrauwen, of de huid van je voorhoofd die verslapt is. Vaak wordt er ook gezegd dat je een somber gelaat hebt, door een wenkbrauwlift te doen, in combinatie met het voorhoofd heb je weer een frisse uitstraling. Ook de sombere blik in je gezicht is direct verdwenen.

Rimpeltjes rond de ogen

Rond de ogen ontstaan ook als je ouder wordt de zogeheten kraaienpootjes, deze behandelingen kunnen worden gedaan zonder operatie. Een cosmetisch arts zal ervoor zorgen door het gebruik van fillers, dat de rimpellijnen worden verzacht of er wordt wat extra volume aangebracht zodat de rimpels minder zichtbaar zijn. Na de behandeling is de huid naast de ogen weer mooi strak en de rimpeltjes zijn niet zichtbaar meer. Bij kliniekveldhoven.nl kun je meer informatie vinden over de verschillende behandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *